Une fitova! Çfarë ndodh më pas?

Urra! Urime! Tani do të duhet të kaloni nëpër një proces konsullor për të marrë një leje për t’u transferuar në Shtetet e Bashkuara. Ju gjithashtu do të duhet të konfirmoni kualifikimet tuaja, të paraqisni një aplikim për vizë dhe të përgatisni dokumentet për Intervistën tuaj.

Kthehu