Po kërkoni të transferoheni në SH.B.A.? Për fatin tuaj, ëndrra juaj mund të bëhet realitet! Falë llotarisë së kartës së gjelbër, dikush nga një vend i përshtatshëm mund të bëhet fituesi me fat i qëndrimit të përhershëm në SH.B.A.

Ndryshe nga vizat e tjera në SH.B.A., llotaria e kartës së gjelbër nuk kërkon që të keni një arsim special, punë, ose synoni të investoni ose studioni në SH.B.A. Për t’u kualifikuar, thjesht duhet të keni një diplomë të shkollës së mesme, ose një përvojë pune, të dëshmoni se jeni të shëndetshëm dhe nuk keni rekorde kriminale.

Si aplikohet në lotarinë e kartës së gjelbër? Kur zhvillohet? Kur e zbuloni nëse keni fituar? Lexoni për të zbuluar!

Lexo më shumë

Nëse keni ëndërruar ndonjëherë të jetoni dhe punoni në SH.B.A., atëherë një kartë e gjelbër e SH.B.A.-së është ajo që dëshironi! Një kartë e gjelbër është një vizë qëndrimi e përhershme që ju jep të drejtën për të jetuar në SH.B.A. për pjesën tjetër të jetës tuaj, nëse dëshironi. Karta e gjelbër gjithashtu vjen me shumë përfitime të tjera, për të cilat diskutojmë më në detaje më poshtë.

Lexo më shumë