• Rruga juaj drejt Kartonit të Gjelbër fillon këtu!

  US DV Experts Garantojnë Pjesëmarrjen Tuaj
  55,000 Aplikime të Përzgjedhura Cdo Vit
  Procesi i Aplikimit i Përgatitur për Ju
  Aplikoni Tani
 • Aplikoni me ne

  Në US DV Experts, ne mbështetemi në ekspertë me përvojë, profesionistë të imigracionit për të siguruar që aplikacioni juaj DV të dorëzohet, si në mënyrë korrekte ashtu edhe në kohë, për të siguruar pjesëmarrjen tuaj të vlefshme në Lotarinë e Kartave të Gjelbra. Ne jemi krenarë për nivelin e suksesit tonë të hyrjes 100%, dhe me ne pjesëmarrja juaj është absolutisht e garantuar.
  Si mund të ndihmojmë
 • Karta e Gjelbër Amerikane

  Përmes Lotarisë DV, u krijohet mundësia për të jetuar dhe punuar në Sh.B.A mbi 55,000 individëve dhe familjeve. Mjafton të aplikoni për të provuar këtë mundësi.
  Aplikoni Tani