Programi për Lotarinë e Kartës së Gjelbër

Po kërkoni të transferoheni në SH.B.A.? Për fatin tuaj, ëndrra juaj mund të bëhet realitet! Falë llotarisë së kartës së gjelbër, dikush nga një vend i përshtatshëm mund të bëhet fituesi me fat i qëndrimit të përhershëm në… Lexo më shumë

Punët më të mira për mbajtësit e kartës së gjelbër

Si një mbajtës i kartaës së gjelbër, ju keni të drejtë të jetoni dhe punoni pa kufizim në Amerikë dhe të merrni punët më të mira. Kjo do të thotë që ju mund të bëni çdo punë që… Lexo më shumë