Si mbajtës i Kartës së Gjelbër, a do të marr një numër të sigurimeve shoqërore?

Si banor i përhershëm, ju mund të merrni një numër të Sigurimeve Shoqërore (SSN). Një numër i Sigurimeve Shoqërore është një numër i caktuar për ju nga qeveria e Shteteve të Bashkuara. Ndihmon qeverinë të mbikëqyrë fitimet tuaja dhe përfitimet që mund të merrni, dhe përdoret gjithashtu nga bankat dhe agjensitë e tjera, siç janë shkollat, për t’ju identifikuar. Për shembull, mund t’ju kërkohet SSN-ja kur të merrni me qira një apartament ose të blini një shtëpi.

Kthehu