Karta e Gjelbër Amerikane

USDVEXPERTS
Përmes Lotarisë DV, u krijohet mundësia për të jetuar dhe punuar në Sh.B.A mbi 55,000 individëve dhe familjeve. Mjafton të aplikoni për të provuar këtë mundësi.
Aplikoni Tani