A mund të aplikoj dy herë?

Na vjen keq! Ju nuk mundeni, pasi sipas rregullave të Departamentit të Shtetit, dy aplikime me të njëjtin emër do të skualifikohen dhe do të ndalojnë që aplikanti të marrë pjesë në llotari atë vit. Ju lutemi na informoni nëse keni hyrë tashmë në llotarinë e ardhshme DV.

Kthehu