Po kërkoni të transferoheni në SH.B.A.? Për fatin tuaj, ëndrra juaj mund të bëhet realitet! Falë llotarisë së kartës së gjelbër, dikush nga një vend i përshtatshëm mund të bëhet fituesi me fat i qëndrimit të përhershëm në SH.B.A.

Ndryshe nga vizat e tjera në SH.B.A., llotaria e kartës së gjelbër nuk kërkon që të keni një arsim special, punë, ose synoni të investoni ose studioni në SH.B.A. Për t’u kualifikuar, thjesht duhet të keni një diplomë të shkollës së mesme, ose një përvojë pune, të dëshmoni se jeni të shëndetshëm dhe nuk keni rekorde kriminale.

Si aplikohet në lotarinë e kartës së gjelbër? Kur zhvillohet? Kur e zbuloni nëse keni fituar? Lexoni për të zbuluar!

Lexo më shumë

Nëse keni ëndërruar ndonjëherë të jetoni dhe punoni në SH.B.A., atëherë një kartë e gjelbër e SH.B.A.-së është ajo që dëshironi! Një kartë e gjelbër është një vizë qëndrimi e përhershme që ju jep të drejtën për të jetuar në SH.B.A. për pjesën tjetër të jetës tuaj, nëse dëshironi. Karta e gjelbër gjithashtu vjen me shumë përfitime të tjera, për të cilat diskutojmë më në detaje më poshtë.

Lexo më shumë

 

Po mendoni të aplikoni në lotarinë e Kartës të Gjelbër të SHBA? Urime, ju mund të jeni një hap më afër marrjes së qëndrimit të përhershëm në SH.B.A.! Si funksionon lotaria e Kartës të Gjelbër? Cilat janë shanset tuaja për të fituar? Lexoni të gjitha më poshtë.

 

Çarë është një kartë e gjelbër?

Një Kartë e Gjelbër, ose vizë e qëndrimit të përhershëm, ju jep të drejtën të jetoni dhe të punoni në SHBA pafundësisht. Ju gjithashtu mund të sillni bashkëshortin dhe fëmijët me vete në SHBA.
Lexo më shumë

Si një mbajtës i kartaës së gjelbër, ju keni të drejtë të jetoni dhe punoni pa kufizim në Amerikë dhe të merrni punët më të mira. Kjo do të thotë që ju mund të bëni çdo punë që ju pëlqen, kudo në Sh.B.A. Kjo mund të rrisë ndjeshëm të ardhurat tuaja dhe të çojë përpara karrierën tuaj pasi tregu i punës në Sh.B.A është i madh dhe fitimprurës.

Si mbajtës i kartës së gjelbër, mund të krijoni çdo lloj biznesi në Amerikë. Kjo do të thotë që ëndrrat tuaja sipërmarrëse nuk janë më të kufizuara nga vizat – më në fund mund të krijoni biznesin tuaj të ëndrrave dhe të merrni fitimet e synuara.

Lexo më shumë

Një kartë e gjelbër në SHBA është e ndryshme nga llojet e tjera të vizave sepse është e përhershme. Pasi të keni një kartë jeshile, jeni të mirëpritur të jetoni në SH.B.A pafundësisht. Karta e gjelbër vjen edhe me përfitime të ndryshme, të cilat i kemi përmendur më poshtë!

Liria për të jetuar në SHBA në mënyrë të përhershme

Kartela jeshile është një vizë qëndrimi e përhershme – ju jep të drejtën për të jetuar në SHBA përgjithmonë. E vetmja gjë që duhet të keni në mendje është të rinovoni kartën tuaj jeshile çdo dhjetë vjet, që është një proces i thjeshtë.

Lexo më shumë