Mirësevini në aplikacionin e regjistrimit të US DV Experts.

US DV Experts ofrojnë shërbimet e mëposhtme:

Rishikimi i aplikimit – Shqyrtimi ynë unik i aplikacionit lejon të krenohemi me 100% shkallë suksesi kur bëhet fjalë për dorëzimin e suksesshëm të aplikimeve.

Aplikimi juaj kontrollohet disa herë nga një kompjuter dhe një ekspert.

Procesi përfshin rregullime të mundshme të aplikimit për të qënë në përputhje me kërkesat.

Ofrohet shërbimi i rregullimit të fotografive, të cilat mund të dërgohen edhe përmes postës.

Dorëzimi i Aplikimit – Kërkesa juaj do të dorëzohet saktë dhe me kohë.

Riaplikimi – Ne do të dërgojmë aplikimin tuaj për lotaritë e ardhshme DV në rast se kërkesa juaj nuk është e suksesshme – Ju mund të na njoftoni për ndryshimet në aplikimin tuaj, si p.sh. ndryshimi i adresës ose gjendja martesore.

Njoftimi i Aplikuesit – Ne do t’ju njoftojmë për dorëzimin e aplikimit tuaj, në rast se fitoni apo edhe në rast se aplikimi nuk përzgjidhet.

Mbështetja e US DV Experts – ekspertët tanë më të mirë do të ndjekin procesin e aplikimit tuaj dhe do të sigurohemi që të ndjeheni të qetë për gjithçka.

Keni ndonjë dyshim? Ju lutemi na kontaktoni, ne jemi këtu për t’ju ndihmuar të fitoni!