Rreth Nesh – US DV Experts

Ne duam që ju të fitoni!

Ne jemi US DV Experts – falë shumë viteve eksperience mund t’ju sigurojmë drejtimin e duhur në programin e lotarisë te Kartës së Gjelbër. Aplikimi për kartën e gjelbër mund të jetë sfidues, kërkon kohë dhe mund të përfundojë shpesh pa sukses. Në US DV Experts ne premtojmë të kujdesemi për aplikimin tuaj. Le të bëjmë së bashku atë që bëjmë më mirë – Aplikoni për Lotarinë e Kartës së Gjelbër.
Emigracioni në Amerikë nuk ka qenë kurrë më i arritshëm – tek US DV Experts, ne duam që ju të fitoni!

Keni ndonjë shqetësim, pyetje apo çështje? Mos ngurroni të kërkoni mbështetjen e suportit të klientit – ne jemi këtu për të ndihmuar dhe për ta bërë fitues aplikimin tuaj!

Ne jemi të përkushtuar për ju dhe ja çfarë ju garantojmë:
• Aplikim 100% i suksesshëm në lotarinë amerikane DV.
• Ekipimbështetës i shkëlqyer dhe me përvojë për t’ju përgjigjur pyetjeve tuaja dhe t’ju ndihmuar me aplikimin tuaj 24/7 me telefon, email, faks ose postë.
• US DV Experts lejon klientët e saj të dërgojnë fotografitë e tyre me postë.
• Procesi i aplikimit Made-For-You – I lehtë dhe ii shpejtë për t’u plotësuar
• Ndjekja e statusit të aplikimit – Ne do t’ju njoftojmë për rezultatin e lotarisë së Kartës së Gjelbër dhe do t’ju këshillojmë mbi hapat e mëtejshëm.
Teknologjia e lartë përdoret në të gjitha pasuritë e US DV Experts për të ruajtur nivelin më të mirë të sigurisë duke përfshirë enkriptimin e fortë SSL dhe pajtueshmërinë PCI të aprovuar.