Fotografitë

Ju lutemi Ndiqni Udhëzimet Më poshtë

Udhëzime për Fotot e Aplikimit
Ju lutemi Ndiqni Udhëzimet Më poshtë
Edukimi dhe Profesioni
Fotografia juaj personale është një pjesë thelbësore e aplikimit të kartës së gjelbër
Qeveria amerikane ka kërkesa të rrepta për mënyrën se si fotografia duhet të merret dhe paraqitet. Ju lutemi lexoni me kujdes kërkesat më poshtë.
Mos hezitoni të na kontaktoni nëse keni nevojë për ndihmë. Ekspertët tanë të emigracionit, do të jenë të lumtur t’ju ndihmojnë gjatë procesit.

Kërkesat për fotografinë
1. Çdo aplikant duhet të paraqesë një foto.
2. Fotografia duhet të jetë me ngjyra, e marrë së fundmi dhe duke pasqyruar pamjen tuaj aktuale.
3. Fotografia duhet të ketë përmasa 2 x 2 inç (51 mm x 51 mm, 600 × 600 pixel).
4. Fotografia duhet të tregojë një pamje të qartë, pjesën ballore dhe të plotë të personit.
5. Personi duhet të jetë me veshje normale, pa kapelë ose syze të errëta me një sfond të bardhë të thjeshtë.
6. Fotografia duhet të jetë në fokus, e marrë në pamje të plotë të fytyrës përballë kamerës.
7. Goja e personit duhet të jetë e mbyllur, me shprehje neutrale të fytyrës dhe të dy sytë hapur.
8. Mos vishni kapelë ose ndonjë mbulesë koke, përveç nëse përdoret çdo ditë për qëllime fetare – koka duhet të jetë e dukshme dhe nuk duhet të ketë hije.
9. Fotografia duhet të jetë vetëm në format jpg/jpeg.
10. Fotografia duhet të jetë më pak se 240kB (kilobajt) – Raporti i rekomanduar i kompresimit është 20: 1.
11. Nuk mund të mbani syze të errëta apo me xhama pasqyrues.

Mos ngurroni të na kontaktoni nëse nuk jeni të sigurt për fotot tuaja – do të sigurohemi që të paraqisni një aplikim të suksesshme sipas kërkesave.